Naši projekti

U želji da zaokružimo priču o razvoju programa i sustava, osmislili smo nekoliko projekata koje pokrećemo uz predavanja i radionice.

Projekte će voditi ljudi s najviše iskustva na području iz kojeg se i pokreće određeni projekt.

Projekti su osmišljeni tako da se dobar dio tehnologija i znanja prepliće između projekata.

Na taj način ekipe ili timovi koji budu radili ne jednom projektu, moći će podjeliti svoja (novo) naučena znanja i tehnike s drugim timovima te će se konačni projekti na taj način poboljšati.

Naime svatko od nas osobno i na nivou jednog tima ima određeni pristup i način riješavanja problema. Kombiniranjem razlićitih pristupa i samih timova moguće je poboljšati proizvod ali i ubrzati razvoj (jer je netko iz drugog tima možda već riješio sličan ili isti problem itd.)

Nadalje, ideju za veći dio projekata koje želimo pokrenuti, dobili smo iz potrebe ili spoznaje da je na “tržištu” potrebno takvo riješenje ili da nedostaje kvalitetno riješenje koje mislimo da možemo ponuditit.

Dakle svi koji budu prošli naša predavanja i radionice te se aktivno uključili u ove projekte, biti će u mogućnosti naučiti kako bi se trebalo (i kako se može) voditi i razvijati jedan projekt, od početka do kraja, s naglaskom na kvalitetu, koja se inače zapostavlja a na kojoj mi inzistiramo.

Naime želimo da nam kvaliteta bude ispred svega.

 

Ako ste zakasnili na predavanja i/ili radionice , sve možete nadoknaditi :

Predavanja i radionice

 

 

Projekti koje pokrećemo su:

  1. Instalacija i konfiguracija svih Virtualki/Linux Containera te svih potrebnih servisa za potrebe svih projekata koje pokrećemo te za naš Web Hosting.
  2. Razvoj Load Balancera i Load Balancer Linux Distribucija

  3. Cloud web portal platforma Synergy

  4. RFID Network Card Reader

  5. Multi User Project Documentation Tool

  6. GIS Server

  7. ArhiXML

  8. Heroes of Might and Magic 3 alternativa

Hrvoje Horvat avatar
Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat mrežni je i sistem inženjer s dugogodišnjim (18+ g.) iskustvom u razvoju, testiranju i implementaciji, od najmanjih do enterprise kategorije IT sustava. Njegova područja rada su od mrežnih protokola do mrežnih servisa, preko standardne mrežne opreme do specijaliziranih komponenti i sustava, preko raznih mrežnih elemenata i sustava za mrežnu pohranu i dijeljenje podataka te platformi za Virtualizaciju, do protokola i sustava za redundanciju te sustava visoke dostupnosti (HA).