O nama

Voditelji projekta

Hrvoje Horvat avatar
Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat mrežni je i sistem inženjer s dugogodišnjim (18+ g.) iskustvom u razvoju, testiranju i implementaciji, od najmanjih do enterprise kategorije IT sustava. Njegova područja rada su od mrežnih protokola do mrežnih servisa, preko standardne mrežne opreme do specijaliziranih komponenti i sustava, preko raznih mrežnih elemenata i sustava za mrežnu pohranu i dijeljenje podataka te platformi za Virtualizaciju, do protokola i sustava za redundanciju te sustava visoke dostupnosti (HA).

Hrvoje Varga avatar
Hrvoje Varga
Hrvoje Varga je orijentiran na razvoj softvera koristeći primarno C i Go programske jezike. Također ima iskustva u programskim jezicima Java, C, C++, Go, Python te raznim razvojnim okruženjima, bibliotekama i alatima.

Krešimir Popović avatar
Krešimir Popović

Dario Čagalj avatar
Dario Čagalj

Demis Bradarić avatar
Demis Bradarić

Kristijan Bradarić avatar
Kristijan Bradarić

Bojan Alikavazović avatar
Bojan Alikavazović
Sistem inženjer za područje računalne sigurnosti u tvrtki Combis d.o.o. Opis poslova varira od provođenja penetracijskih testova, rada sa Web Application Firewallima, Database Firewallima, SIEM rješenjima, analize sigurnosnih incidenata, revizije računalne sigurnosti s ciljem poboljšanja i slično.

Stručni suradnici

Elizabet Nemet avatar
Elizabet Nemet

Željko Trogrlić avatar
Željko Trogrlić
Softverski arhitekt specijaliziran za integracijske projekte, s iskustvom u aplikacijama visokih performansi i pouzdanosti. Direktna komunikacija s kupcima i traženje optimalnog rješenja je uobičajeni dio mog posla. Promoviram i upražnjavam agilni razvoj softvera. Moja nova područja interesa su strojno učenje i neuronske mreže.

Pavao Lubina avatar
Pavao Lubina

U medijima

Bug Online

Linux Za Sve

CARNet

Osijek031

Dario Čagalj avatar
Dario Čagalj