Projekt ArhiXML spreman za testiranje

ArhiXML, aplikacija koja omogućuje izrađivanje popisa arhivskog gradiva, je spremna za javno testiranje. ArhiXML je besplatan za upotrebu te je izdan pod Apache License 2.0 licencom.

Source code aplikacije je trenutno dostupan na Bitbucket servisu, no projekt se planira “preseliti” na našu infrastrukturu ovih dana.

Što se tiče samog projekta, mjesta za poboljšanja postoji, no aplikacija podržava sve funkcionalnosti koje su opisane na ARHiNET sustavu te smo kao takvu i odlučili izdati u javnost.

ArhiXML smo instalirali na naš server isključivo zbog potrebe javnog testiranja. Dakle, ako smatrate da vam aplikacija može pomoći u vašem poslovanju, morate osigurati vlastite resurse, tj. ArhiXML morate instalirati na vlastitom računalu.

Trenutačno nemamo dovoljno kvalitetnu dokumentaciju za ArhiXML no na tome i radimo. Tako da za bilo kakva pitanja u vezi instalacije same ArhiXML aplikacije i korištenja istoga nam se možete slobodno obratiti.

Više o ArhiXML aplikaciji možete vidjeti ovdje.

Isprobajte ArhiXML.

Hrvoje Varga avatar
Hrvoje Varga
Hrvoje Varga je orijentiran na razvoj softvera koristeći primarno C i Go programske jezike. Također ima iskustva u programskim jezicima Java, C, C++, Go, Python te raznim razvojnim okruženjima, bibliotekama i alatima.