Predavanje o računalnoj sigurnosti (I): “Countdown to zero”

Predavanje o računalnoj sigurnosti (I): “Countdown to zero”

Krećemo sa  zanimljivim nizom predavanja o računalnoj sigurnosti.

Predavanja će držati moj dobar kolega, inaće vrhunski stručnjak iz područja računalne sigurnosti, čovjek s dugogodišnjim iskustvom u praksi te svim relevantnim (i svjetski priznatim) certifikatima  :

  • Cisco CCNA,
  • Cisco CCNP,
  • Offensive Security Certified Professional,
  • Offensive Security Certified Expert,

 

Sigurnosni propusti su skrivena vrata koja napadača vode u svijet vaših  privatnih i poslovnih podataka. Sofisticirane tehnike napada, iskorištavanje  programskih propusta, 0-day exploiti, pametne tehnike infiltracije na  računalo, krađa podataka, vrlo niska učinkovitost anti-virusnih rješenja.

Treba li nas sve to zabrinuti?
Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanju koje će vas uvesti u svijet profitabilne ekonomije malicioznih aplikacija.
Ciljana publika: Svatko tko koristi PC/tablet/smartphone
Predznanje: Osnovne računalnih tehnologija
Predavač : Bojan Alikavazović

LinkeIn info

 

Ukratko o predavaču:

Offensive Security Certified Expert, inženjer za područje računalne sigurnosti s iskustvom u provođenju penetracijskih testova, razvoju exploita, analitici malicioznih aplikacija, implementaciji različitih sigurnosnih rješenja i dr.
Točan datum predavanja i lokacija, biti će objavljeni u sklopu  udruge:  “Osijek Software City” , odnosno “Code Camp”-a,  na : http://softwarecity.hr/  .
Molimo vas da se obavezno prijavite, zbog broja sjedećih mjesta.
Predavanje je besplatno.
Hrvoje Horvat avatar
Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat mrežni je i sistem inženjer s dugogodišnjim (18+ g.) iskustvom u razvoju, testiranju i implementaciji, od najmanjih do enterprise kategorije IT sustava. Njegova područja rada su od mrežnih protokola do mrežnih servisa, preko standardne mrežne opreme do specijaliziranih komponenti i sustava, preko raznih mrežnih elemenata i sustava za mrežnu pohranu i dijeljenje podataka te platformi za Virtualizaciju, do protokola i sustava za redundanciju te sustava visoke dostupnosti (HA).