Sviđa li vam se novi dizajn?

Konačno smo napravili redizajn našeg sajta. Osobno, tema koja je došla sa WordPress instalacijom mi nije baš legla, no poslužila je svrsi. Nakon neznam koliko dana rovanja po netu, konačno smo našli na dobru stvar.

Sve je sad na svom mjestu i kako treba biti. Očekujem nešto još malo podešavanja same WordPress instalacije. No to je nešto što, vi korisnici, nećete primjetiti. Treba ipak još malo doraditi boje, no kao što sam i rekao, to je to! Pa ovim putem zapravo bih htio vas pitati, šta vi mislite o našem novom dizajnu. Anketa vam se nalazi na desnom stupcu.

Hrvoje Varga

Hrvoje je softverski inženjer sa iskustvom u raznim programskim jezicima kao što su Java i C++. Iskustvo sa različitim GNU/Linux operacijskim sustavima kao što su CentOS i Debian. Posjeduje znanje raznoraznih alata i metodologija rada. Većinu vremena provodi na povećanju kvalitete izvornog kôda te konstantno pokušava pronaći novi i optimalni način testiranja softvera. Pokušava biti open-minded te u svom radu koristi sustave i alate otvorenog koda i općenito aktivno evangelizira takvu filozofiju. Više o Hrvoju možete pronaći na sljedećem linku: https://www.opensource-osijek.org/wordpress/o-nama/hrvoje-varga/

You may also like...

2 Responses

  1. Hrvoje Horvat says:

    Osim dizajna sada sve radi i osjetno brže.
    Hvala Hrvoje V.

Leave a Reply